Debat

Døm for nøl

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Gennem en årrække har jeg vænnet mig til, at medlemmerne af hovedstyrelsesflertallet almindeligvis ikke tager del i den politiske debat på almindeligt medlemsniveau, det være sig i nærværende blads spalter eller på de elektroniske debatsider i Folkeskolens regi, på SkoleKom eller Anders Bondos hjemmeside. Jeg havde dog forventet, at det var muligt at få dem lokket op af hullet, når de skulle på valg, men end ikke det synes at være muligt. Tilbage sidder jeg med en stille undren over, hvad der i grunden driver folk til at lade sig vælge til en politisk post for derefter i årevis ingenting at sige til den offentlighed, man er blevet valgt af?

Taktikmøder, tilbagelægninger og fintede afleveringer på tværs af banen gør det ikke. Hvis man ikke vover pelsen med regulære skudforsøg, dømmes man for nøl.

Niels Christian Sauer

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Karlebo

Powered by Labrador CMS