Blog
0   6

Ny Sophia-konference med mulighed for kritiske bidrag til evaluering af læreruddannelsen

Abonner på nyt om Tænketanken Sophia i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Konferencen afholdes torsdag den 17. maj 2018, kl. 09.00 - 16.00, på Idrætshøjskolen i Århus. Med oplæg af lektor Steen Simonsen, professor Karen Borgnakke, professor Emeritus Thyge Winther-Jensen, lektor Benedikte Vilslev Pedersen, lektor Johannes Adamsen, skoleleder Grethe Lindhardt Mortensen og skoleleder Dan Gjerrild Søgaard.

Kom og vær med! Giv din stemme til kende i et kritisk bidrag til evaluering af læreruddannelsen. Jo flere stemmer vi er med erfaringer og indsigt i læreruddannelsen og det at lave god skole, jo større chance er der for at blive hørt.

SOPHIA forsøger i samarbejde med nuværende og tidligere undervisere på læreruddannelsen, at samle de enkelte kritiske stemmer til et kraftfuldt fælles kritisk bidrag til evaluering af læreruddannelsen.

Artiklen fortsætter under banneret

Lyt til de mange indsigtsrige oplægsholdere og deltag i gruppedrøftelser med en fælles interesse for kvalitet i læreruddannelse.

"At kunne - at turde - at ville lærerarbejdet. Du skal skulle ville noget. Du skal have noget på hjerte. Hvordan arbejder vi med det i læreruddannelsen, snarere end med opfyldelse af mål og udfyldelse af handleplaner?"  Oplægsholder og skoleleder Dan Gjerrild Søgaard

"Lærernes begrundelser for deres praksis og deres professionelle dømmekraft må udover fagdidaktikken trække på almen didaktisk, psykologisk og pædagogisk viden som modvægt til evidensbaserede koncepter og teknikker."  Oplægsholder og Professor Emeritus Thyge Winther-Jensen

Læs mere om program, temaer og tilmelding på SOPHIAs hjemmeside: www.sophia-tt.org/da/TilmeldingKonference

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ