Læreruddannelsen
2   8

Ny uddannelsesminister bliver Tommy Ahlers

Statsminister Lars Løkke Rasmussen har netop præsenteret iværksætter Tommy Ahlers, kendt fra DR-programmet 'Løvens hule' som ny forsknings- og uddannelsesminister.

Den nye uddannelses- og forskningsminister Tommy Ahlers afløser Søren Pind, der i går meddelelte, at han går helt ud af politik. Tommy Ahlers er den store overraskelse i statsministerens regeringsrokade - han er iværksætter og medlem af regeringens Disruptionsråd. Desuden er han kendt fra Danmarks Radios iværksætter-program 'Løvens Hule'.

Tommy Ahlers har tidligere været ansat hos konsulentfirmaet McKinsey & Company som engagement manager, der  arbejdede for mobiloperatører for at forme deres strategier. Han har startet firmaet ZYB og arbejdet for et andet opstart-firma, der udgav en global sms-tjeneste. 

Artiklen fortsætter under banneret

Ahlers har en kandidatgrad i jura fra Københavns Universitet, hvor han blev uddannet i 2000.

Uddannelses- og forskningsminister Tommy Ahlers fortsætter i regeringens Disruptionråd, nu i sin funktion som uddannelses- og forskningsminister.

Den øvrige del af rokaden foregår inden for partiet Venstres rækker og ser således ud: Forhenværende minister og medlem af Folketinget Eva Kjer Hansen udnævnes til minister for fiskeri og ligestilling og minister for nordisk samarbejde, og medlem af Folketinget Jakob Ellemann-Jensen udnævnes til miljø- og fødevareminister.

Ud af regeringen træder foruden Søren Pind Esben Lunde Larsen som fødevareminister og  Karen Ellemann, der har været minister for ligestilling og nordisk samarbejde samt senest og fiskeri. 

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Ernæring og sundhedsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for madkundskab, sundhed og ernæring. I samarbejde med Foreningen for madkundskab.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
4.333 andre er allerede tilmeldt

Lærerstuderendenetværket er for alle lærerstuderende samt andre med interessere for læreruddannelsen. I samarbejde med Lærerstuderendes Landskreds.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
103 andre er allerede tilmeldt