Debat
0   167

Handlekraft

Det bliver langt hen ad vejen lærerne, der kommer til at stå for skud, når kommunerne sparer på skoleområdet, skriver Aktuelt lørdag den 16. oktober. I samme artikel fortælles det, at Anni Herfort vil nægte at skrive endeligt under på arbejdstidsaftalen, hvis kommunerne ikke kommer til fornuft. En arbejdsmarkedsforsker mener, at det hele tiden har været klart, at kommunerne med aftalen har fået et instrument til at få flere undervisningstimer. Han mener derfor, at Annis udspil kommer for at vise handlekraft forud for formandsvalget. Det er bemærkelsesværdigt, at reaktionen fra formanden først kommer nu, hvor de kommunale budgetter er vedtaget. Det har øjensynligt ingen konsekvenser, at Anni ikke skriver under, da overenskomsten som bekendt er godkendt - en noget besynderlig form for 'handlekraft'!

Artiklen fortsætter under banneret

Lene Jensen

Glostrup


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Vind et hotelophold

5500_hotel _sixtus _middelfart _2017

Nu er sommeren rigtig tæt på, og det er derfor blevet finaletid i Folkeskolens sommerkonkurrence. Du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller inkl. middag og vin til en værdi af 7.500 kr. Deltag ved at følge linket: 

 Tricks