Debat

Handlekraft

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Det bliver langt hen ad vejen lærerne, der kommer til at stå for skud, når kommunerne sparer på skoleområdet, skriver Aktuelt lørdag den 16. oktober. I samme artikel fortælles det, at Anni Herfort vil nægte at skrive endeligt under på arbejdstidsaftalen, hvis kommunerne ikke kommer til fornuft. En arbejdsmarkedsforsker mener, at det hele tiden har været klart, at kommunerne med aftalen har fået et instrument til at få flere undervisningstimer. Han mener derfor, at Annis udspil kommer for at vise handlekraft forud for formandsvalget. Det er bemærkelsesværdigt, at reaktionen fra formanden først kommer nu, hvor de kommunale budgetter er vedtaget. Det har øjensynligt ingen konsekvenser, at Anni ikke skriver under, da overenskomsten som bekendt er godkendt - en noget besynderlig form for 'handlekraft'!

Lene Jensen

Glostrup

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Powered by Labrador CMS