Blog
0   3

Temadag om Billedkunst og Musik som valgfag og forsøgsprøvefag

Abonner på nyt om Danmarks Billedkunstlærere i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

UVMs læringskonsulenter i billedkunst og musik arrangerer temadag i Odense fredag d. 18.maj kl.10.30 til 14.00

Som forening vil Danmarks Billedkunstlærere gerne opfordre billedkunstlærere til at deltage i temadagen, uanset om man underviser i billedkunst som valgfag eller fra 1.-5.klasse. Der er brug for, at flere skoler udbyder billedkunst som valgfag, og at der er flere billedkunstlærere, som har lyst til at deltage i forsøgene med at gå til prøve i faget med deres valghold. Derfor er det relevant for alle billedkunstundervisere. Måske har du længe ønsket at tilbyde billedkunst som valgfag på din skole, men mangler lige det sidste skub. 

På temadagen vil du få inspiration til din undervisning i billedkunst som valgfag, indblik i prøven og hvordan prøven praktisk kan gribes an. 

Forsøgsprøverne i valgfagene billedkunst og musik kører i år og til næste år, så det er om at springe på nu. Ikke mindst set i lyset af den øget fokus, fra politisk side, på at få flere praktiske fag ind i udskolingen og Blachmanns efterlysning på mere kreavitet i skolen., så er billedkunst i høj grad et fag, der har noget at byde ind med både praktisk og kreativt. 

Danmarks Billedkunstlærere er med som deltager på temadagen og vi ser frem til at møde flere billedkunstlærere fra hele landet. 

Artiklen fortsætter under banneret

Klik på linket nedenfor for at komme til tilmeldingen på UVMs hjemmeside

Tilmelding til temadagen

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Billedkunstnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med foreningen Danmarks billedkunstlærere.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.570 andre er allerede tilmeldt