Uskolet

Peter Schmeichel frontfigur i ny kampagne for Moderniseringsstyrelsen

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Den 54-årige danske fodboldlegende Peter Schmeichel er hyret til at stå i spidsen for en kampagne, der skal forsøge at gøre danskernes syn på Moderniseringsstyrelsen mere forsonligt. Det opsigtsvækkende valg præsenteres, kun få uger efter at den tidligere landsholdsmålmand optrådte som vært i et VM-program på den kontroversielle russiske tv-station RT. Schmeichel er ifølge Moderniseringsstyrelsen det oplagte valg »for at give legitimitet og bringe de positive budskaber om styrelsens arbejde bredere ud qua sit stærke brand«.

Flere kritikere har allerede meldt sig, men Schmeichel forsikrer: »Det her handler overhovedet ikke om politik. Det handler udelukkende om penge. På det punkt er jeg parat til at gå på kompromis med hvad som helst«.

Uskolet er Folkeskolens bagside med satire, som ikke umiddelbart går meget op i fakta. Skulle enkelte navne, hændelser eller undervisningsministre alligevel føles bekendte, er man velkommen til at tro, hvad man vil.

Powered by Labrador CMS