Uskolet
0   11

Peter Schmeichel frontfigur i ny kampagne for Moderniseringsstyrelsen

Den 54-årige danske fodboldlegende Peter Schmeichel er hyret til at stå i spidsen for en kampagne, der skal forsøge at gøre danskernes syn på Moderniseringsstyrelsen mere forsonligt. Det opsigtsvækkende valg præsenteres, kun få uger efter at den tidligere landsholdsmålmand optrådte som vært i et VM-program på den kontroversielle russiske tv-station RT. Schmeichel er ifølge Moderniseringsstyrelsen det oplagte valg »for at give legitimitet og bringe de positive budskaber om styrelsens arbejde bredere ud qua sit stærke brand«.

Artiklen fortsætter under banneret

Flere kritikere har allerede meldt sig, men Schmeichel forsikrer: »Det her handler overhovedet ikke om politik. Det handler udelukkende om penge. På det punkt er jeg parat til at gå på kompromis med hvad som helst«.

Uskolet er Folkeskolens bagside med satire, som ikke umiddelbart går meget op i fakta. Skulle enkelte navne, hændelser eller undervisningsministre alligevel føles bekendte, er man velkommen til at tro, hvad man vil.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Vind et hotelophold

5500_hotel _sixtus _middelfart _2017

Nu er sommeren rigtig tæt på, og det er derfor blevet finaletid i Folkeskolens sommerkonkurrence. Du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller inkl. middag og vin til en værdi af 7.500 kr. Deltag ved at følge linket: 

 Tricks