København Kommune
0   0

Jens Andersen

Jens Andersen døde i påskeferien efter længere tids sygdom. Han blev 65 år.

Mødte du tidligt, eller gik du sent, så var Jens på skolen altid iklædt en kaffekop. Han var et menneske, der brændte for lærergerningen. Han nærede stor omsorg for sine elever og var utrættelig i skole-hjem-samarbejdet. Selv under sin sygdom sendte han ugeplaner til vikaren og bad om at få en tilbagemelding.

Artiklen fortsætter under banneret

Jens Andersen deltog ofte i projekter, blandt andet et stort projekt om familylearning, hvor han var en af hovedkræfterne bag organiseringen. En anden af Jens' mærkesager var at få EAT-konceptet til at fungere, og på grund af hans store engagement blev Korsager Skole kendt i Københavns Kommune.

På skolen var Jens kendt for at være et ualmindeligt dejligt menneske, der altid stod på spring for at give en hjælpende hånd. Du fik aldrig et nej fra ham, heller ikke når opgaven lå langt uden for hans arbejdsområde. Hans levende interesse for at give eleverne nogle gode oplevelser resulterede også i, at han på frivillig basis år efter år drog af sted til Vilde Vulkaner - en musikfestival for børn - hvor de overnattede i telte og hørte »fed børnerock«.

Jens er et menneske, som vil blive savnet på skolen. Hans lune, stille humor, gode humør og positive tilgang til livet, selv da det blev rigtig svært, har vi alle nydt godt af.

Det samlede personale på Korsager Skole sender vores kærlige og medfølende tanker til Jens' familie og vil gerne sige tak for den tid, vi havde sammen med ham.

Græd ikke, fordi det er forbi, smil, fordi det skete. (Dr. Seuss)


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ