Naturfag
0   1

Tilmelding til naturfagligt boost

Projektet »Big Bang til naturfag« åbner nu for tilmeldinger til skoleåret 2018/2019, hvor forskere fra Københavns og Aarhus Universiteter giver et inspirerende indspark til naturfagsundervisningen i udskolingen. Temaerne er alt fra universets skabelse og energi til evolution og menneskets succes på Jorden. Formålet er at give et fagligt boost til naturfagslærere i hele landet. Hvis du tilmelder dig, kan du se frem til to workshops a to dage i august og januar og et besøg af forskerne på din skole.

Se mere på bigbangnaturfag.dk

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.454 andre er allerede tilmeldt