Musik
0   0

Højskolesangbogen skal revideres

Folkehøjskolernes Forening inviterer nu alle danskere til at komme med bud på, hvilke sange der skal være med i den nye udgave af Højskolesangbogen, der udgives i 2020.

»Højskolesangbogen skal ikke figurere som et åndeligt frilandsmuseum, der minder os om et stykke betydningsfuld 1800-talskultur. Den skal og må være udtryk for en lyslevende og vågen kultur. Når man redigerer Højskolesangbogen, er kunststykket at kombinere det gode gamle med det gode nye«, siger tidligere højskoleforstander Jørgen Carlsen, der er formand for det redaktionsudvalg, der i sidste ende beslutter, hvilke sange der kommer med i sangbogens 19. udgave.

Der er åbent for forslag fra 2. maj og fem måneder frem. Eneste krav er, at sangene skal have kvalitet og kunne fungere som fællessang.

Se mere på hojskolesangbogen.dk

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Musiknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Musiklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
687 andre er allerede tilmeldt