0   170

25-års-jubilæum

Fredag er der morgensang på 3. sal i DLF's afdeling for organisation og arbejdsmiljø. Hver fredag. Det er afdelingschef Laurits Lynge, der har indført morgensangen. Den medarbejder, der har morgenbrød med, bestemmer sangen. Sådan prøver chefen det af, der begejstrer ham selv, og hvis det giver et kick til en god arbejdspladskultur, er det ekstra godt.

1. august har Laurits Lynge været ansat 25 år i DLF, og 26. august holder foreningen reception for ham. Om det bliver en sang, en tale eller et digt, der skal pryde jubilæet, vides endnu ikke. Selv har han prøvet at introducere dagens digt på kontoret, men det gav mindre genklang end sangen.

Artiklen fortsætter under banneret

Laurits Lynge er lyttende og ordentlig. Arbejdsmiljø, pension, afsked, arbejdsskader og psykisk rådgivning er kontorets arbejdsområde, og som chef har han indført supervision til medarbejderne.

Han stiller krav til medarbejderne, men har ikke behov for at blande sig hele tiden. For når man har ansat gode medarbejdere, behøver man ikke at blande sig. Så ved man, at de klarer tingene, mener Laurits Lynge.

Han blev uddannet fra Silkeborg Seminarium i 1976 og har arbejdet som lærer indtil 1982, hvor han første gang blev sagsbehandler i DLF. Efter to år rejste han til Århus Lærerforening som sagsbehandler, og i 1987 kom han tilbage til DLF i København. I juni 1994 blev han chef.

I fritiden bliver der tid til huset i Sverige med familien, kunst og en bog eller til at deltage i det lange skiløb - Vasaløbet.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet