Debat

Den fællesfaglige undervisning og prøve i naturfagene

Kære naturfagslærere. Jeg er i gang med min bachelor omkring den fællesfaglige naturfagsundervisning og prøve. I den forbindelse har jeg lavet et spørgeskema, som jeg håber nogle af jer har lyst til at deltage i. Spørgeskemaet bør kunne laves på omkring 6 min., og der er 2 billetter til eksperimentariet på højkant blandt alle deltagere. Del gerne dette opslag med relevante personer. 🎓 https://da.surveymonkey.com/r/K7GFSFZ

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Undersøgelsen er delt op i 2 overemner:

Først omkring rammevilkårene for den fællesfaglige naturfagsundervisning og prøve i grundskolerne.

Andet område er de didaktiske udfordringer og erfaringer du har stødt på som lærer i naturfagene i same forbindelse.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Der vil blive trykket lod om en tur for 2 til Eksperimentarium blandt alle deltagere, som har oplyst navn, telefonnummer og email.

Deadline for deltagelse er 4/5-2018.

Undersøgelsen består af 30 multiple choice spørgsmål. Det forventes at undersøgelsen kan gennemføres på cirka 6 minutter. Ingen kontaktoplysninger vil blive offentliggjort.