Debat
3   5

Den fællesfaglige undervisning og prøve i naturfagene

Kære naturfagslærere. Jeg er i gang med min bachelor omkring den fællesfaglige naturfagsundervisning og prøve. I den forbindelse har jeg lavet et spørgeskema, som jeg håber nogle af jer har lyst til at deltage i. Spørgeskemaet bør kunne laves på omkring 6 min., og der er 2 billetter til eksperimentariet på højkant blandt alle deltagere. Del gerne dette opslag med relevante personer. 🎓 https://da.surveymonkey.com/r/K7GFSFZ

Undersøgelsen er delt op i 2 overemner:

Først omkring rammevilkårene for den fællesfaglige naturfagsundervisning og prøve i grundskolerne.

Andet område er de didaktiske udfordringer og erfaringer du har stødt på som lærer i naturfagene i same forbindelse.

Der vil blive trykket lod om en tur for 2 til Eksperimentarium blandt alle deltagere, som har oplyst navn, telefonnummer og email.

Artiklen fortsætter under banneret

Deadline for deltagelse er 4/5-2018.

Undersøgelsen består af 30 multiple choice spørgsmål. Det forventes at undersøgelsen kan gennemføres på cirka 6 minutter. Ingen kontaktoplysninger vil blive offentliggjort.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.483 andre er allerede tilmeldt