Blog
0   3

Digital dannelse - ad libitum

Abonner på nyt om Den digitale skole i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Fornemt initiativ med fokus på kreativitet og teknologi samt udlevering af gratis Micro:bits til elever i kommende 4. klasse.

DR har i dag løftet sløret for et spændende tiltag med projekt Ultra:bit, som bakkes op med mini-computere til eleverne, kompetenceudvikling og fiktion om teknologi. www.dr.dk/presse/dr-og-industriens-fond-vil-loefte-65000-boerns-digitale-kompetencer

Vi glæder os allerede til at bakke op omkring projektet. Rigtig dejligt, med en velbegrundet indsats om programmering, der endelig bliver rammesat som en samskabende kreativ proces med henblik på, at eleverne både kan klædes på til  at være digitalt skabende og forstå betydningen af samfundets digitalisering. 

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

It-netværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for it i folkeskolen. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.874 andre er allerede tilmeldt