Kurt Buch Jensen fylder 50

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Danmarks Lærerforenings vicesekretariatschef Kurt Buch Jensen fylder 50 år den 30. juni.

Kurt er en udviklingens og organisationens mand, der går åbent og lyttende ind i samarbejder. Han er optaget af at skabe de bedst mulige rammer og vilkår for, at alle kan udføre deres arbejde. Han har også selv masser af ideer til, hvordan både organisation og sekretariat skal fungere i fremtiden. Han udarbejder strategier, planer og værktøjer, som skal sikre, at udviklingen mod en effektiv og innovativ arbejdsplads, der også er rar at være på, fortsætter.

Også privat er han altid på vej og for eksempel i gang med at cykle, stå på ski, rejse til Italien, male vinduer i sommerhuset i Sverige, være til FCK's fodboldkampe, ordne drivhus eller lave mad til 100 mand.

Kurt blev uddannet som lærer i 1985, og ti år senere blev han ansat som vicesekretariatschef i Danmarks Lærerforening. I mellemtiden har han blandt andet været landsformand for Ungdommens Røde Kors og chef for Det Radikale Venstres partikontor på Christiansborg. Og i 2006 tog han en master i Public Administration.

Han er gift med Lisa, som også er læreruddannet, og sammen har de to drenge.

Powered by Labrador CMS