Debat
0   1

En hjælpende hånd

Bacheloropgave om lektier

Hej der ude!

Jeg er ved at uddanne mig til skolelærer og er i den forbindelse ved at skrive min bachelor, men har jeg brug for jeres hjælp! Jeg skriver om hvordan lektier har betydning for elevers læring og hvilke udfordringer der kan opstå mellem forældre og barn i arbejdet med lektier. Jeg har børnenes synspunkt, så det her her i kommer ind i billedet, jeg står og mangler forældrenes synspunkt. Spørgeskemaet indeholder 10 spørgsmål og det tager ca. 10 minutter af udfylde. Jeg håber og tror, at i måske vil hjælpe mig med min bachelor. Det vil hvertfald være en kæmpe hjælp!

Artiklen fortsætter under banneret

Tusinde tak på forhånd.

Venlig Hilsen Julia Kristoffersen

da.surveymonkey.com/r/BS9MY5Q


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Julekonkurrence 2020 del 1/2

Ho ho ho, så er det blevet første søndag i advent!

Det fejrer vi med en julekonkurrence for alle, som er tilmeldt Folkeskolens ugentlige nyhedsbrev. Du kan vinde et gavekort til et ophold på et af de prisvindende Sinaturhoteller for to personer inkl. tre-retters middag, vin og morgenbuffet (værdi 3750 kr.).

Det eneste du skal gøre for at deltage er at være tilmeldt det ugentlige redaktionelle nyhedsbrev, da vi trækker en heldig vinder blandt alle tilmeldte d. 6/12 - du kan tilmelde dig på forsiden af folkeskolen.dk eller nederst på siden her folkeskolen.dk/nyhedsbrev
Du kan finde vores persondatapolitik m.m. her: folkeskolen.dk/oplysningspligt