Naturfag
1   3

123 millioner til naturvidenskabeligt læringscenter

Novo Nordisk Fonden har bevilliget 123 mio. kroner til at starte et nyt naturfagslæringscenter, Life, som omfatter en digital platform med virtuelle laboratorier, et fysisk læringscenter i Lyngby, og mobile laboratorier i specialbyggede lastbiler. Pengene skal dække de næste to år. Derefter er hensigten at læringscenteret skal have private bevillinger på knapt 1,6 mia. kroner, der skal finansiere Lifes aktiviteter de næste 10 år. Life i Lyngby forventes at stå færdigt i begyndelsen af 2021, mens de mobile laboratorier forventes klar i 2019.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
7.444 andre er allerede tilmeldt