Blog
0   5

Mød de faglige foreninger - vi ses på Big Bang.

Abonner på nyt om Biologi i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Jeg glæder mig som et lille barn til juleaften, for nu er det atter tid til Big Bang naturfagskonferencen. To fulde dages faglig fordybelse i naturfag - både praktisk og teoretisk. Det er en ren gavebod.

Jeg glæder mig også, fordi jeg som næstformand i Biologiforbundet får chancen for at tale biologi med en masse af jer medlemmer af foreningen og høre, hvad I synes om foreningen og vores medlemsblad Kaskelot. Og I får chancen for at møde en hel del af os, der arbejder frivilligt i Biologforbundets bestyrelse for at tale biologifagets sag. Kig forbi vores stand på messen på Big Bang. Vi deler den med de to andre naturfaglige foerninger: Danmarks Fysik-Kemilærerforening og Geografforbundet, og vi står alle klar til at fortælle om alt det, vi kan tilbyde og hvorfor de faglige foreninger er så vigtige. Der vil være konkurrencer, blade til uddeling og lidt snolder. Og hos Biologiforbundet kan du folde DNA - ikke en sætning man udtaler så tit, vel.

Kig forbi, bliv inspireret og få en biologisnak- jeg glæder mig til at møde jer.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.468 andre er allerede tilmeldt