Debat
4   8

Hjælp til musikundervisning i indskolingen

Jeg søger hjælp og inspiration til musikundervisning på anden årgang.

Jeg er som tilkaldevikar blevet tildelt jobbet at undervise en 2. klasse i musik i 2x45 min om ugen. Det skyldes, at jeg selv er meget musikinteresseret og har erfaring teoretisk såvel som praktisk. Jeg befinder mig dog ikke på et niveau, hverken musikalsk eller erfaringsmæssigt, hvor jeg føler mig selvsikker nok til at introducere børnene for hvad som helst. Jeg vil rigtig gerne lade dem spille instrumenter, dele den danske sangskat med dem samt introducere dem til noder, men er meget itvivl om, hvordan jeg skal gribe det an. Jeg har på nuværende tispunkt undervist dem i et halvt års tid, hvor jeg har fyldt undervisningen med beværgelse, lege, en smule rytme og forsøgt at skabe en forståelse for nuancer og forskelle i musikken. Jeg befinder mig dog nu i den situation, at mit idelager er ved at være brugt op. Jeg er 19 år og har ingen tidligere erfaring med planlægning af undervisning og eller undervisning i praksis og håber derfor, at nogle af jer mere garvede musiklærere kunne ligge inde med et forløb, ideer eller bare et par tips og tricks i kunne have lyst til at dele med mig.

På forhånd tak,

Mvh Emma

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Musiknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Musiklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
635 andre er allerede tilmeldt

Netværket for danskundervisning er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Dansklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
3.095 andre er allerede tilmeldt