Vi har udarbejdet et bedre kort

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

20. maj bragte Folkeskolen et kort over besparelser og fyringer i landets kommuner op til et stort tillidsrepræsentantmøde. Det indeholdt mange detaljer, og desværre skete der fejl undervejs, så de korrekte forklarende tekster ikke kom med.

Dertil kommer, at DLF samme dag offentliggjorde et kort over stillingsnedlæggelser. Det har bidraget til en vis forståelig forvirring. Derfor har Folkeskolen fået udarbejdet et nyt kort, som kan ses på nettet. Fra forsiden af folkeskolen.dk klikkes på temaer/lærerfyringer. Her kan det nye kort ses, og her kan man også læse artikler om forårets lærerfyringer.

NB På det forkerte kort var for eksempel en kategori, som hed »Uafklaret eller uoplyst«, selvom kredsene i DLF's undersøgelse fra den 9. marts havde givet udtryk for, at der ikke bliver nedlagt lærerstillinger i kommunen. Kategorien burde have heddet »Uafklaret, uoplyst eller nedlægger ikke lærerstillinger«.