0   117

Vi har udarbejdet et bedre kort

20. maj bragte Folkeskolen et kort over besparelser og fyringer i landets kommuner op til et stort tillidsrepræsentantmøde. Det indeholdt mange detaljer, og desværre skete der fejl undervejs, så de korrekte forklarende tekster ikke kom med.

Dertil kommer, at DLF samme dag offentliggjorde et kort over stillingsnedlæggelser. Det har bidraget til en vis forståelig forvirring. Derfor har Folkeskolen fået udarbejdet et nyt kort, som kan ses på nettet. Fra forsiden af folkeskolen.dk klikkes på temaer/lærerfyringer. Her kan det nye kort ses, og her kan man også læse artikler om forårets lærerfyringer.

Artiklen fortsætter under banneret

NB På det forkerte kort var for eksempel en kategori, som hed »Uafklaret eller uoplyst«, selvom kredsene i DLF's undersøgelse fra den 9. marts havde givet udtryk for, at der ikke bliver nedlagt lærerstillinger i kommunen. Kategorien burde have heddet »Uafklaret, uoplyst eller nedlægger ikke lærerstillinger«.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet