Blog
1   6

DM i madkundskab

Abonner på nyt om Læreruddannelsens forening for madkundskab i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

- og DM for kommende madkundskabslærere

Det var ikke kun landets bedste skoleklasser i faget madkundskab, der i går var samlet til DM på Kold College i Odense. Det var også landets bedste kommende madkundskabslærere. Som lærerstuderende i faget madkundskab er man tilknyttet projektet Madkamp, som står bag DM i madkundskab. De studerende deltager i dagen og løser vigtige opgaver, og er med til at gøre dagen til en vellykket festdag for elever, lærere, gæster og ikke mindst faget.

Det blev 6.c fra Fællesskolen Hammelev Sct. Severin, der løb med sejren og blev danmarksmestre i madkundskab, men hvem vandt så DM for kommende madkundskabslærere? Det gjorde alle de, der deltog! De vandt

  • Erfaringer med den eksperimenterende, innovative og elevinddragende tilgang til faget madkundskab
  • Erfaringer med at lede et arrangement, hvor faget madkundskab formidles
  • Praksistilknytning

De ydede alle en kæmpe indsats og gjorde et flot stykke arbejde, og jeg er glad for, at vi på læreruddannelserne har mulighed for at give dem denne gevinst med i bagagen.

 

Artiklen fortsætter under banneret

https://www.folkeskolen.dk/630116/bedstemor-tema-sikrede-haderslev-skole-sejren-i-dm-i-madkundskab


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Ernæring og sundhedsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for madkundskab, sundhed og ernæring. I samarbejde med Foreningen for madkundskab.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
813 andre er allerede tilmeldt