Forskning Unge
0   0

10-årigt forløbsstudie: De fleste danske unge har et moderat alkoholforbrug

Til trods for, at den danske ungdom er stordrikkende i international sammenhæng, så har mere end halvdelen af dem et ganske moderat forbrug af alkohol gennem hele ungdomstiden, viser et 10-årigt forløbsstudie for Rockwool Fonden. Studiet viser som forventet, at unge med tidlig alkohol- og hashbrug har markant forhøjet risiko for at havne uden for skolesystemet og arbejdsmarkedet. Men denne sammenhæng gælder ikke for den femtedel af de unge, der kommer fra de øverste socioøkonomiske lag


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen