Blog
2   6

Billedkunstens dag på Holbergskolen fik knald på farverne

Abonner på nyt om Danmarks Billedkunstlærere i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

På Holbergskolen i København NV blev Billedkunstens dag fejret over tre dage. Alle skolens 600 elever fra 0. - 9.klasse arbejdede med mønstre og cirkler inspireret af både Hundertwasser, zentangels og mandala.

Der blev malet på livet løs. Tre klasser ad gangen kom på skift ned i skolens festsal i to lektioner. Her var 18 malestationer gjort klar, med færdigblandede farver,  så fire elever kunne være fælles om at male en masonitplade. Forinden havde klassens lærer vist eleverne en PP og film, som billedkunstfagteamet havde produceret til inspiration. Valgholdselever fra billedkunst deltog på skift som assistenter. 177 malerier blev det til, som nu hænger ude foran på skolens hegn. Siden det hele kom op at hænge, har man hver dag kunne se eleverne gå forbi, for at finde lige præcis deres maleri. Det har været tre fantastiske dage. Uden opbarkningen fra ledelse, kolleger, skolens pedeller og ikke mindst et engageret fagteam i billedkunst. Vi glæder os allerede til næste år.  

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Billedkunstnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med foreningen Danmarks billedkunstlærere.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.570 andre er allerede tilmeldt