Blog
0   3

Er Lyset for de Lærde blot - til ret og galt at stave?

Abonner på nyt om Trine Hyllested i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Med film kan man udtrykke noget, som det ellers kræver rigtig lang tid at læse. Og lærdom kan udtrykkes med meget andet end det skrevne ord. En god kollega af mig lærte mig om Filmkompagniets hjemmeside og den har jeg flittigt brugt siden. Det er undervisningsguld!

Jeg har ikke altid tid til at bruge de tykke bøger i læreruddannelsen Jeg mærker det mere og mere i min dagligdag som læreruddanner, hvor vi uddanner det dobbelte antal studerende på mindre end den halve tid af, hvad jeg selv fik, da jeg startede som lærerstuderende på Emdrupborg i 1977. Denne timetalsreduktion er et uddannelsestiltag, der med politikerlogik skal højne niveauet i læreruddannelsen!

Nå, men de lærerstuderende er stadig nysgerrige, engagerede, unge mennesker, der gerne vil arbejde med børn og unge. Det er det vigtigste !

I min undervisning bruger jeg nu ind imellem film, som udtrykker noget, der måske kan åbne sindet for at få læst de tykke bøger !

Jeg vil anbefale alle, der interesserer sig for undervisning, til at bruge dette site. God fornøjelse!

Artiklen fortsætter under banneret

http://www.filmkompagniet.dk/


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.582 andre er allerede tilmeldt