Blog
0   2

Invitation til konferencen om matematik på ældste trin

Abonner på nyt om Matematiklærerforeningen i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Forlaget MATEMATIK, Danmarks Matematiklærerforening, inviterer til konference og workshops om matematik på ældste trin.

Forlaget MATEMATIK, Danmarks Matematiklærerforening, inviterer til konference og workshops om matematik på ældste trin. Konferencen afholdes torsdag den 26. april 2018 kl. 9.00-16.00 i Odense Congress Center, Ørbækvej 350, 5220 Odense SØ.

I en årrække har Danmarks Matematiklærerforening haft fokus på eleverne på ældste trin, ligesom vi også har udviklet gode og brugbare digitale og analoge materialer. Men det er ikke længere nok. Deltag i denne konference, hvor vi specielt sætter fokus på ældste trin

I dagens program vil Professor Henrik Kragh Sørensen, Institut for Naturfagenes Didaktik, Københavns Universitet, blandt andet holde oplæg om matematikkens rolle, og om hvorfor matematik er på skemaet.

Lektor Mikael Skånstrøm og konsulent Klaus Fink vil give nogle bud på den gode matematikundervisning uden alt for stor forberedelse og uden lærerbogsafhængighed. Og hvordan kan faget matematik bidrage til elevernes almene dannelse?

Artiklen fortsætter under banneret

I workshops kan du blandt andet beskæftige dig med Matematikken i lokalområdet, Matematikan, GeoGebra, 10-20-30 minutter og de skriftlige prøver i den daglige undervisning. Emner der kan understøtte dig med ideer til dit arbejde med matematik på ældste trin.

Læs meget mere om konferencen i programmet, som er vedlagt.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Matematiknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Danmarks Matematiklærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.295 andre er allerede tilmeldt