Blog
2   3

Superbe !

Abonner på nyt om Franskbloggen i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Der er netop indgået en aftale mellem det danske og det franske uvm om et styrket samarbejde i franskfaget.

Der er netop indgået en aftale mellem det danske og det franske undervisningsministerium  om et styrket samarbejde omkring franskfaget. Der kommer forhåbentlig mere konkret information om, hvad vi kan bruge aftalen til  i grundskolen og i læreruddannelsen. Aftalen er kommet i stand i forbindelse med den nationale sprogstrategi.

Læs mere på:

www.uvm.dk/aktuelt/nyheder/uvm/2018/mar/180312-ny-aftale-skal-styrke-samarbejde-om-sprog-og-uddannelse-mellem-frankrig-og-danmark

Lad os håbe, vores fag med dette initiativ styrkes i en dansk sammenhæng. Det er kernecentralt for faget, at alle elever i grundskolen får mulighed for at vælge fransk fra 5. klassetrin.

Artiklen fortsætter under banneret

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Tysk og fransknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for fagene. I samarbejde med Sproglærerforeningen, Tysklærerforeningen og Fransklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.039 andre er allerede tilmeldt