Blog
0   35

De beskikkede censorers tid til idrætsprøven

Abonner på nyt om Folkeskolens idrætsrådgiver i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Som lærere råber vi alle på manglende tid til forberedelse. I fredags var tiden til diskussioner, vidensdeling og fordybelse, da læringskonsulenterne fra UVM havde indbudt de kommende beskikkede idrætscensorer til kursus i Odense. Målet for dagen var et fælles sprog og forståelse for prøvens indhold – både før, under og efter selve afholdelsen.

Omkring 45 engagerede lærere var samlet i Odense til en dag i idrætsprøvens tegn. Kendetegnet for dagens indhold var entusiastiske idrætslærere fra hele landet, hvis fokus var at ’nørde’ med fagets endestation – idrætsprøven.

Dagen bød på en veksling mellem oplæg fra UVM og punkter, der skulle drøftes i mindre grupper. Der var desuden erfaringsudvekslinger med både de gode og udfordrende oplevelser fra sommerens afgangsprøver.

 

Idrætsprøven har flere år på bagen

Artiklen fortsætter under banneret

Som censorer må vi nu forvente, at idrætsprøven er ved at blive implementeret på skolerne. Vi er i gang med det fjerde år med prøven, så jeg tænker umiddelbart, at der er ved at være gjort en del erfaringer samt skrevet en del om prøven, hvilket man som idrætslærer fint kan benytte sig af og læse op på.

Der er gjort et stort stykke arbejde fra mange instanser ift. hjælp, ideer og inspiration til selve prøven, og derfor forventes det nu også, at de formelle krav er i orden, hvis man skal have sin klasse op.

Jeg ser frem til en masse timer med elever rundt i landet, som kan inspirere, overraske og vise mig, hvad de har arbejdet med i idrætsfaget.

 

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Idrætsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.134 andre er allerede tilmeldt