Natur/teknologi
0   228

Wanted: Danmarks bedste naturfagslærer

Titlen som Danmarks bedste naturfagslærer og præmier for 25.000 kroner er på spil, når finalen for DM i naturfag spænder af på Uddannelsesforum til november. Har du eller din kollega gennemført det mest fantastiske undervisningsforløb i naturfag i mands minde? Var eleverne vilde af begejstring og talte om det i ugevis? Lærte de noget på helt nye måder? Eller synes I bare selv, at det var super spændende? Så er det på tide at komme ud af busken og dele det med kolleger over hele landet. Tilmeld dig selv eller din kollega og læs mere om DM i naturfag på ­www.formidling.dk/dm

Tilmeldingsfrist: 30. juni.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.474 andre er allerede tilmeldt