Køn
0   0

Plakater fortæller LGBT-historien

Dansk Plakatmuseum i Aarhus markerer de første 70 års kamp for seksuel mangfoldighed med en særudstilling, der løber frem til 3. juni. Med 126 plakater og en række andre udstillede objekter fra de sidste 70 års kamp for seksuel ligestilling fortæller udstillingen, der har fået navnet »Under regnbuen«, historien om den danske LGBT-forening for lesbiske, bøsser, biseksuelle og transpersoner, der så dagens lys tilbage i 1948. Her kan du og dine elever få indblik i bevægelsens arbejde for lige rettigheder og ligeværd.

Se mere på danskplakatmuseum.dk

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen