Billedkunst
0   1

Søg om støtte til kunstnerforløb

Hvis du har lyst til at få professionelle kunstnere med ind i din undervisning, så er det nu, du skal slå til. 6. marts er deadline for at søge Statens Kunstfonds Huskunstnerordning, der støtter kunstformidling for børn og unge. Her kan skoleklasser få støtte til kunstnerhonoraret til eksempelvis et arbejdende værksted, workshops eller lignende. Det gælder enten forløb med en enkelt kunstart, eller hvis du gerne vil afvikle et tværkunstnerisk forløb i samarbejde med en arkitekt, kunsthåndværker eller musiker. Der skal være tale om et sammenhængende forløb, og du kan derfor ikke søge om støtte til foredrag, koncerter eller andre enkeltstående begivenheder.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Billedkunstnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med foreningen Danmarks billedkunstlærere.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.494 andre er allerede tilmeldt

Musiknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Musiklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
664 andre er allerede tilmeldt