Blog
0   7

Om indlæg og føl på tværs

Abonner på nyt om Folkeskolens historie- og samfundsfagsrådgiver i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Mange af de blogindlæg, der skrives her på folkeskolen.dk kunne med fordel bringes på tværs af flere netværk. Hermed en opfordring og en anbefaling til blogindlæg fra religionsfaget nedenfor.

I denne tid er det måske ikke så overraskende, at der primært er to områder, der fylder i mange læreres bevidsthed: OK 18, som har en betydelig tyngde, og nye prøvebekendtgørelser, som igen er smidt på bordet med to måneder til prøveudtræk. Det er mig totalt ubegribeligt, hvordan man kan lægge navn til en sådan beslutning. Jeg skulle ikke nyde noget i den sammenhæng.

Nedenfor gives en anbefaling til et indlæg, hvori Janne Skovbjerg gør opmærksom på de udfordringer, som vi står overfor i kulturfagene. På overfladen lyder de nye ændringer tilforladelige, og jeg fastholder, at de viser nogle gode, pædagogiske takter. Havde timingen dog bare været anderledes. For nuværende bliver de en forstyrrelse op mod prøverne. De indebærer nogle tidsrøvende overvejelser og praktiske foranstaltninger, som virker stærkt selvmodsigende, blandt andet når man tillader adgang til i undervisningen anvendte undervisningssites, men ikke tager højde for, at disse sites linker til videoer og andet, der nu skal lægges på elevernes egne drev, hvilket er i strid med ophavsretten. Pudsig og uigennemskuelig beslutning. Så er det, man bliver meget træt.

Læs indlægget fra Janne og bliv klogere, eller måske mere forvirret. Under alle omstændigheder er det relevant.

www.folkeskolen.dk/625205/den-nye-proevebekendtgoerelse-og-brugen-af-it#625467

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Historie- og samfundsfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for de to fag. I samarbejde med foreningen Falihos.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
6.646 andre er allerede tilmeldt