Motion/bevægelse
0   4

Gratis app med tip til bevægelse

I det seneste år har en lærer eller pædagog i folkeskolen 36 gange om dagen stukket hånden i lommen, fundet sin smartphone frem og åbnet Leg og Læring-appen for hurtigt at finde inspiration til at få mere fysisk aktivitet ind i undervisningen - alene i Albertslund.

Den store popularitet og positive feedback fra brugerne får nu udviklerne bag appen, to idrætspædagoger, til at gøre appen gratis. Leg og Læring-appen indeholder cirka 200 lege og aktiviteter, der hjælper undervisere i folkeskolen med at opfylde folkeskolereformens krav om 45 minutters fysisk aktivitet om dagen.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen