Letlæsning
0   14

Ignora-spinoff

»Ignora er en af de bedste litterære figurer, der har set dagens lys i en selvlæsningsserie til 2.-3. klasse«. Sådan skrev Folkeskolens anmelder for over ti år siden, da de første historier om den rødhårede enegænger udkom. Siden er serien vokset til over tyve bøger, og nu er der kommet en spin off-serie om Ignoras ven Georg. Intentionen er at sætte ord på nogle af de udfordringer, som nutidens skoleelever oplever - for eksempel larm i klassen og lange skoledage.

Serien hedder »Mister Georg«, og foreløbig er der udkommet to titler: »Momse« og »Den nye dreng«. Som Ignora-bøgerne er de skrevet af Katrine Marie Guldager og illustreret af Charlotte Pardi. Prisen er 175 kroner per bog.

 

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Netværket for danskundervisning er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Dansklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
3.253 andre er allerede tilmeldt