Blog
0   5

Spis dig til en mere bæredygtig verden

Abonner på nyt om Mayamarie Munkholm i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Praktisk madlavning og valg af vegetabilske råvarer

Jeg har haft besøg af Dansk Vegetarisk Forening, hvor vi på årgangen lavede praktisk madlavning af vegetabilske råvarer. Eleverne og jeg selv var overrasket over, at en bøf tilberedt af røde kidneybønner til en burgerbolle kunne smage så godt, som den gjorde. Og mange synes, at det var et godt bud på, hvordan man kan gøre et måltid mere miljøvenligt i forhold til udledning af CO2, gødning og vandforbrug.

I opskriftshæftet som vi fulgte var der i øvrigt mange spændende opgaver om mad og miljø, og som jeg efterfølgende har brugt i undervisningen.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.470 andre er allerede tilmeldt