Blog
3   5

Udstillede elev-produkter skaber stolthed, ejerskab og synlighed.

Abonner på nyt om Folkeskolens håndværk og design-rådgiver i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Når elev-udstillinger booster et miljø af kreativitet og grobund for skæve tanker...

Udstilling af elevproduktioner er vigtig. I alle fag. Det er vores erfaring. At udstille elevernes værker skaber endnu større stolthed og ejerskab, end der ellers er.

Det er med til at skabe synlighed og respekt for alle der går forbi.

Elever, lærere, forældre, bedsteforældre, søskende, aftenskolen, idrætsforeningerne.

Det booster et miljø af kreativitet og grobund for skæve tanker, fordi den ellers ensfarvede typiske folkeskolefarve brydes igen og igen og.. 

Artiklen fortsætter under banneret

Selvom det kan være en tidsrøver, er det virkelig noget der bør prioriteres fra tid til anden. Fra underviseren eller lederen. Hos os bakkes det op over hele linjen. Og vores gæve pædagog Stina, er primus motor for at den faste udstilling spiller. 

Tekstil billede lavet af elever på tværs på mellemtrinnet i faguge med titlen "fra kanonkunst til læringskunst" . Inspireret af Kirstine Roepstorff

Malerier lavet af kunsttalent klasse 7.K. "kontrast og balance" Udstillet på gang med kontoret.

Stringart lavet af 2.klasse i natur og teknologi/håndværk og design forløb om Danmarks kyster. Udstillet i personalerummet.

Nylon- og latexskulpturer på træ, lavet af mellemtrinelever i faguge "fra kanonkunst til læringskunst". Inspireret udvalgte kanonkunstværker. Udstillet på opsat hylde.

Portrætter lavet i valgfag i 7. 8. og 9. kl. i keramik i samarbejde med Guldagergaard Internationale Keramikcenter. Udstillet i montre.

Malerier lavet af indskolingselever på tværs i faguge "fra kanonkunst til læringskunst" inspireret af Lizzi Mallaows maleri Slagelse Kommunes kunstsamling. Udstillet på gang ved kontoret.

Skulpturer lavet af indskolingselever på tværs af klasser inspireret af lokale kunstnere. Materialet er skrald.

Stor fernisering for elever, presse, forældre og bedsteforældre. Fernisering af re-designede stole i håndværk og design i 5. klasse. Stolene er deres egne nu.

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Håndværk og designnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Foreningen for håndværk og design.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.148 andre er allerede tilmeldt

Billedkunstnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med foreningen Danmarks billedkunstlærere.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.549 andre er allerede tilmeldt