Fjernsynet

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I Danmark sker der ingenting, de længste nyhedsudsendelser i tv er vejrmeldingerne.

(Leif Davidsen)

Det siger en del om tidens komik, at de tv-udklækkede talenter har specialiseret sig i at gengive marginale typer, der fysisk og mentalt falder igennem, og som man trygt kan latterliggøre. Jævnligt føler man sig hensat til et overgearet barneunivers, hvor højdepunktet er at pege fingre ad de fortabte.

(Sørine Gotfredsen)

Tv er et kommunikationsmedie, der gør det muligt for millioner af mennesker at høre den samme vittighed på samme tid og fortsat føle sig ensomme.

(T.S. Eliot)

Et dansk tv-publikum ligner altid en mel-lemting mellem importerede saltstøtter, et ligfølge, der ved en fejltagelse er gået ind i en hattebutik, og et rejseselskab spærret inde i en bus uden toilet.

(Claes Kastholm Hansen)

Den mægtigste i familien kender man på, at vedkommende bestemmer, hvilket tv-program man skal se.

(Peter Sellers)

Jeg finder tv meget lærerigt. Hver gang nogen tænder for apparatet, går jeg ind i et andet værelse og læser en bog.

(Groucho Marx)

Tv har ændret det amerikanske barn fra en uimodståelig kraft til en ubevægelig genstand.

(Laurence Peter)

Tv-stjerne er man først, når folk foran skærmen glemmer, at de egentlig for længst skulle have været på toilettet.

(Gilbert Becaud)

Undervisning på tv burde fuldstændig forbydes. Det kan kun føre til stor skuffelse, når ens barn opdager, at bogstaverne i alfabetet ikke hopper ud af bøgerne og ikke danser omkring sammen med kongeblå kyllinger.

(Fran Lebowitz)

Else

Powered by Labrador CMS