I går mødtes Michael Ziegler og Anders Bondo i KL. Men i bliver er Michael Ziegler og Anders Bondo Christensen ikke med i første omgang, når KL og lærerne genoptager forhandlingerne kl. 9:30.

KL og lærerne genoptager forhandlinger fredag

Tænkepausen mellem KL og lærerne er slut. Og derfor har de to parter aftalt at mødes til forhandlinger i morgen formiddag.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

KL og Lærerens Centralorganisation (LC) genoptager forhandlingerne i morgen klokken 9.30. Det oplyser sekretariatschef i LC Henrik Højrup.

"Vi mødes i morgen kl. 9:30 til et embedsmandsmøde i KL", siger han til folkeskolen.dk.

KL vil nu forhandle lærernes arbejdstid

Han oplyser samtidig, at det endnu ikke vides, hvornår de to topforhandlere fra de to forhandlingsparter Michael Ziegler og Anders Bondo Christensen igen mødes om lærernes arbejdstidsforhandlinger.

Lørdag meldte Anders Bondo Christensen i en video på Danmarks Lærerforenings hjemmeside ud, at der forhandlingerne var gået i stå.

KL's topforhandler Michael Ziegler kaldte det en tænkepause. I går efter et møde med de kommunalt ansattes forhandlingsfællesskab meldte KL så ud, at de er klar til at invitere lærerne tilbage til forhandlingsbordet. 

Bondo: Arbejdstids-forhandlingerne er gået i stå

Samtidig aftalte parterne, at forhandlingerne om de generelle krav på det kommunale område begynder på lørdag kl. 11.

Efter mødet med KL i går udtalte lærernes formand, at han forventer, at KL's udmelding om igen at mødes ved forhandlingsbordet må være et udtryk for, at KL har rykket sig.

"Det er dem, som tager initiativ til forhandlinger. Det må være signal om, at KL har noget med til forhandlingsbordet. Ellers synes jeg ikke rigtigt, det giver mening", lød det i går fra Anders Bondo.

Ziegler: "Vi har aftalt at tage en tænkepause"

Powered by Labrador CMS