Blog
0   3

HUSK Billedkunstens dag onsdag 14.marts 2018

Abonner på nyt om Danmarks Billedkunstlærere i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Skal din skole også være med til at markere Billedkunstens dag? Find inspiration til dagen i vores udsendte Inspirationskatalog, som er sendt til samtlige skoler.

BILLEDKUNSTENS DAG er en årligt tilbagevendende landsdækkende begivenhed, der foregår lokalt. Dagen sætter spot på børn, unge og billedkunst og viser mangfoldigheden i billedkunstundervisningen. Alle jer, der underviser i eller beskæftiger jer med billedkunst for børn og unge, inviteres til at fejre BILLEDKUNSTENS DAG.

Meget gerne med billedkunstaktiviteter i det offentlige rum, hvor børn og unge – og deres familie, venner eller forbipasserende – kan få nogle overraskende billedkunstoplevelser. Andre måder at fejre dagen på er at holde åbent billedværksted, hvor interesserede kan prøve kræfter med forskellige billedkunstrelaterede opgaver, eller I kan lave en udstilling uden for skolen eller en vandreudstilling gennem byens gader. Det er helt op til jer!

BILLEDKUNSTENS DAG er en anledning til at vise, hvad billedkunsten kan. Når billedkunstundervisning og -aktiviteter rykker udenfor, bliver der skabt synlighed og opmærksomhed omkring billedkunstområdet. Dagen er samtidig en oplagt mulighed for at indgå nye samarbejder mellem f.eks. skoler, billedskoler, talentskoler, museer, biblioteker, kunstnere og andre kultur- og uddannelsesinstitutioner og aktører, der arbejder med billedkunst, arkitektur og design – eller måske med noget helt andet. Hvorfor ikke finde nogle usædvanlige samarbejdspartnere? 

Vi glæder os til at se hvad I får lavet ude på skolerne. 

Artiklen fortsætter under banneret

Del det med os på facebook    Danmarks Billedkunstlærere Landsforeningen eller på #billedkunstensdag

Find Inspirationskataloget her: http://www.danmarksbilledkunstlaerere.dk/inspiration-til-billedkunsten-dag-2018/

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Billedkunstnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med foreningen Danmarks billedkunstlærere.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.570 andre er allerede tilmeldt