Blog
0   16

Kære elever - forbered jer på velfortjent ferie

Abonner på nyt om Mathias Bach Frederiksen i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Et lidt satirisk men sørgerligt indlæg: Der er efterhånden mange folkeskoleelever, der har efterspurgt mere fritid og ferie i folkeskolen. Det kommer der nok snart meget af. Nyd det.

Kære unge i Folkeskolen,

Nogengange er der nogen der har større indflydelse end andre. I dette tilfælde er det hovedorganisationen KL, som ødelægger jeres fremtidige folkeskole. 

Artiklen fortsætter under banneret

Helt konkret vil det betyde, at der vil kunne opstå konflikter mellem lærerne og staten selv. Derfor vil der muligvis komme endnu en lockout, som sætter en stopper for jeres undervisning, og tvinger jeres forældre til at finde alternative løsninger på pasningstilbud eller lignende. 

Ferie, ferie, ferie

I er sikkert glade for en lille ferie, og den er fuldstændig fortjent hvis det står til mig. I knokler bagdelen ud af bukserne hver dag for, at sikre staten et højt fagligt gennemsnit - det skal I være stolte af. Jeg ved nemlig, at I nok bare vil nyde lockouten, hvor I kan få noget af den fritid tilbage som siden folkeskolereformen har været spildt. 

Problemet opstår for eleverne, som skal til at aflægge eksamensprøver - de er meget udsatte. For udover statens enorme krav til jeres høje karaktergennemsnit til sommer, vil I nok komme ud for at I får en rodet eksamensperiode, hvor lærerne ikke ved hvilke ben de skal stå på fordi, der sidder nogen for oven og piller ved lærernes vilkår - som var de marionetdukker. 

Gode prøver

Jeg håber at I kommer helskindet gennem jeres sidste år i den forbandede folkeskole, som har ødelagt jeres børneliv med reformer og tiltag. Også selvom der har været adskillige bump på vejen - lad jer ikke bukke under for presset. 

God ferie, og gode prøver. 

Er det ikke tankevækkende, at folkeskoleeleverne hader folkeskolen SÅ meget? 

Tænk at elever ikke ønsker at begå sig i den danske folkeskole fordi, organisationer som KL ødelægger elevernes lyst til at lære. 

Skam jer.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ