0   132

Klassens eget Ekstra Blad

Nu kan dine elever til efteråret lave deres egen professionelle avis og modtage 1.000 eksemplarer trykt på rigtigt avispapir. Det sker gennem et samarbejde mellem Ibis og Ekstra Bladet, der gør det muligt for skoleelever fra 6. til 10. klasse at deltage i årets aviskonkurrence, som løber af stablen i uge 43, 44 og 45. Temaet »En verden i fattigdom« skal bidrage til debat og oplysning om problematikker i Afrika og Latinamerika. Dine elever får mulighed for at arbejde med emner som fattigdom og sult, børnedødelighed, uddannelse, demokrati, ligestilling, hiv/aids og bæredygtig udvikling.

For mere information kontakt Ekstra Bladet: Louise Abildgaard Grøn, lag@eb.dk, telefon 33 47 21 28, eller Ibis: Helle Gudmandsen, heg@ibis.dk, telefon 33 20 05 29.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen