Klassens eget Ekstra Blad

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Nu kan dine elever til efteråret lave deres egen professionelle avis og modtage 1.000 eksemplarer trykt på rigtigt avispapir. Det sker gennem et samarbejde mellem Ibis og Ekstra Bladet, der gør det muligt for skoleelever fra 6. til 10. klasse at deltage i årets aviskonkurrence, som løber af stablen i uge 43, 44 og 45. Temaet »En verden i fattigdom« skal bidrage til debat og oplysning om problematikker i Afrika og Latinamerika. Dine elever får mulighed for at arbejde med emner som fattigdom og sult, børnedødelighed, uddannelse, demokrati, ligestilling, hiv/aids og bæredygtig udvikling.

For mere information kontakt Ekstra Bladet: Louise Abildgaard Grøn, lag@eb.dk, telefon 33 47 21 28, eller Ibis: Helle Gudmandsen, heg@ibis.dk, telefon 33 20 05 29.