0   136

Skriv efter en plakat

Danske folkeskolelærere i et slag med Napoleon, sammen med en giraf, på månen, omgivet af præster og kirkefædre, på havets bund og midt i Colosseum. Med smukke billeder af lærere lige midt i deres fag har Lærernes A-kasse det seneste halve år markedsført sig selv og sine medlemmer i Folkeskolen. Hvis man vil have et af billederne som plakat til lærerværelset, kan man skrive en mail til plakat@dlfa.dk og angive, hvilket af de seks motiver man er interesseret i. Der er 400 plakater tilbage, som sendes ud efter først til mølle-princippet.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen