Debat

Vælg ud til elevplanen

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Kære Karsten Bräuner!

Det glæder mig, når du i Folkeskolen nummer 11 skriver, at du ikke er imod arbejdet med elevplaner.

Den enkelte lærer har i forbindelse med planlægning af de enkelte undervisningsforløb mulighed for at vælge de trinmål ud, som der skal være fokus på. Hvis det er tilfældet, er der altså ikke tale om, at man som lærer løbende evaluerer hver enkelt elev i forhold til samtlige af fagets trinmål.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Jeg tror derfor stadigvæk på, at den enkelte lærer, på den baggrund, er i stand til at vælge de trinmål/områder ud, som der skal være fokus på i elevplanen, uden at det bliver til den voldsomme arbejdsopgave, som du skitserer.

Elevplanen skal jo ikke rumme alt om hvert fag, men kun det, der er væsentligt i forhold til den enkelte elev og det fremadrettede arbejde.