25-års jubilæum

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Den 4. januar 1993 tiltrådte Morten Grimsgaard stillingen som hoteldirektør på Gammel Avernæs. I løbet af de seneste 25 år har han udviklet hotellet fra at være en støvet kursusejendom forbeholdt medlemmer af Danmarks Lærerforening til et moderne hotel, hvor de historiske bygninger og den smukke sydfynske natur er en del af oplevelsen.

Morten Grimsgaard er en af de få nuværende medarbejdere i Sinatur, som har været med, siden hotelkæden blev etableret i 2007 og seks hoteller forenet under samme navn. At nogen vælger at tilbringe 25 år på samme arbejdsplads, hører efterhånden til sjældenhederne. Men de mange udfordringer er det, som driver og fastholder Morten Grimsgaard. Han betegner selv de seneste ti år - hvor hotellet blandt andet har fået renoveret værelser og fået en helt ny restaurant - som nogle af de mest spændende i sin 46 år lange karriere i branchen.

Og der er grund til at formode, at direktøren på Gammel Avernæs bliver hængende. Blandt de nye udfordringer er et nyt receptionsområde og anlæg af have.