Debat

Må vi så bede om lidt civilcourage

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Bøh, sagde kommunaldirektøren i Odder - og skolefolket putter sig ned som en flok forskræmte høns. Efterfølgende står det klart, at kommunaldirektøren har overskredet sine beføjelser, han tvinges sågar til at trække i land, men hans bissemanerer har tilsyneladende gjort deres virkning. Ingen skoleledere eller lærere siger noget om følgerne af en nedlæggelse af 20 procent af kommunens lærerstillinger.

Hvor pinligt! Hvad er man bange for? Vi lever i verdens frieste land, vi har et stort og stærkt system til at understøtte vores ytringsfrihed, og skulle det ende med konfrontation, vil DLF elske at føre en sådan sag. Når man tænker på, hvad folk andre steder på denne plagede klode risikerer for at sige deres mening, er det svært at se denne selvpålagte mundlamhed som andet end ren og skær magelighed.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Powered by Labrador CMS