Blog
0   3

Matematik på mellemtrinnet 2018

Abonner på nyt om Matematiklærerforeningen i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Danmarks Matematiklærerforening og Forlaget MATEMATIK inviterer til konference og workshops tirsdag den 27. februar 2018 om matematik på 4. – 6. klassetrin.

Deltag i konferencen om brug af undervisningsmidler, analoge- og/eller digitale undervisningsmaterialer og undervisningens gennemførelse i matematikundervisningen på mellemtrinnet. Find styrkesiderne i materialerne, og hvor du skal være opmærksom i forhold til at nå den enkelte elev i matematikundervisningen.

Konferencen og debatten tager afsæt i præsentationerne og i brugen af nyudviklede materialer til 4. – 6. klassetrin, men indeholder også mulighed for fordybelse i konferencens workshop.

Vi har samlet en smuk håndfuld dygtige personer, der gerne vil dele viden og debattere med dig.

Du kan læse mere om konferencen i programmet her.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Matematiknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Danmarks Matematiklærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.295 andre er allerede tilmeldt