Madkundskab
0   2

BørneTelefonen får over to millioner fra bageglade børn

Bemærk: Denne tekst er rettet - ved en fejl havde vi tidligere skrevet sidste års resultat, Redaktionen. 85.000 børn og unge fra skoler og fritidsklubber over hele landet har i alt indsamlet 2.165.512 kroner til fordel for BørneTelefonen. Det skriver Børns Vilkår. Det er sket gennem initiativet 'Bag for en Sag', hvor børn og unge hvert år bager og sælger brød og kager, sælger bagværket, og donerer overskuddet til et godt formål. Det er initiativets største donation hidtil. ”Vi er meget taknemmelige for det flotte resultat. Det er helt fantastisk, at børn kan gøre en forskel for andre børn på den her måde. Det betyder, at vi fortsat kan hjælpe de børn, der ringer ind til BørneTelefonen,” siger Helle Tilburg Johnsen, vicedirektør i Børns Vilkår.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Ernæring og sundhedsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for madkundskab, sundhed og ernæring. I samarbejde med Foreningen for madkundskab.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
4.274 andre er allerede tilmeldt