Turbo/camp-forløb
0   3

Viktor holder fast i sine mål

»Jeg følte virkelig, at jeg havde fået så meget mod og selvtillid med dernedefra. Man havde lært så mange nye ting dernede, som man nu havde mulighed for at bruge i sin egen klasse. Det var virkelig fedt. Det var også godt at lære alle de nye hjælpeprogrammer på computeren at kende«.

Da læsecampen sluttede, satte Viktor nogle mål for sig selv, blandt andet at markere mere i timerne. »Og så skulle jeg sørge for at læse derhjemme. Det er jeg blevet ved med at holde fast i«.

Er der noget, du ville ønske, at man tog med fra læsecampen og over i skolen?

Artiklen fortsætter under banneret

»Jeg synes, at man godt kunne bruge programmet 'AppWriter' i skolen«, siger Viktor om værktøjerne til læse- og skrivestøtte.

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.259 andre er allerede tilmeldt