Det er et år siden, at Viktor blev færdig med turboforløbet Plan T. Selvom kontakten til de andre elever på læsecampen så småt er løbet ud i sandet, bruger han stadig det, han lærte på sit ophold.

Viktor holder fast i sine mål

»Jeg følte virkelig, at jeg havde fået så meget mod og selvtillid med dernedefra. Man havde lært så mange nye ting dernede, som man nu havde mulighed for at bruge i sin egen klasse. Det var virkelig fedt. Det var også godt at lære alle de nye hjælpeprogrammer på computeren at kende«.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Da læsecampen sluttede, satte Viktor nogle mål for sig selv, blandt andet at markere mere i timerne. »Og så skulle jeg sørge for at læse derhjemme. Det er jeg blevet ved med at holde fast i«.

Er der noget, du ville ønske, at man tog med fra læsecampen og over i skolen?

»Jeg synes, at man godt kunne bruge programmet 'AppWriter' i skolen«, siger Viktor om værktøjerne til læse- og skrivestøtte.

Plan T bygger bro fra camp til klasse