Turbo/camp-forløb
0   2

Kristians selvtillid fik et boost

»Noget af det første, jeg skulle lave, da jeg kom hjem fra campen, var en fremlæggelse af, hvad jeg havde oplevet i den måned, jeg var væk fra klassen. Efter præsentationen ville mine klassekammerater gerne spørge ind, så vi tog en time mere, hvor jeg fortalte om, hvordan det var at være dernede og gå ture på stranden«, siger Kristian.

Med sig hjem fra læsecamp har Kristian flere personlige mål - vedholdenhed er et af dem: »Jeg har også et mål om at huske computeren og mine hjælpemidler, og at jeg skal have fingeren oppe mindst tre gange i løbet af dagen«, siger han.

Er der nogle systemer, du ville ønske, at man tog med fra læsecampen og over i skolen?

Artiklen fortsætter under banneret

»Vi havde en kop med ispinde, hvor vores navne stod på«, fortæller Kristian. »Hvis man sad i klassen, og ingen ville svare på spørgsmålene, eller det var den samme, der svarede, så stak læreren hånden ned i koppen, trak et navn, og så skulle den valgte person svare«.

Var det ikke angstprovokerende?

»Nej, for hvis man blev bange eller ikke havde noget at sige, så skulle man kæmpe sig igennem det«.

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.257 andre er allerede tilmeldt