Gen.indlæringsvanskeligheder
0   1

Stor interesse for ny efterskole for elever med svære generelle indlæringsvanskeligheder

Der kunne ikke klemmes mange flere mennesker ind på Aarre Kro, da der i aftes var informationsmøde om en ny efterskole for unge med svære generelle indlæringsvanskeligheder. Hovedparten af de 140 fremmødte var forældre til potentielle kommende elever på skolen, skriver JydskeVestkysten. Else Marie Fog fortalte om, hvordan det er at være mor til en pige på Karise Efterskole, der p.t. er den eneste efterskole for denne gruppe unge. Der er stadig lang vej til en efterskole i Årre. Ikke engang lokaliteten er på plads, men der er en mulighed for, at det kan blive i byens tidligere kommunekontor.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.263 andre er allerede tilmeldt

UU-vejledernetværket er for alle, der arbejder i Ungdommens Uddannelsesvejledning eller interesserer sig for området. I samarbejde med UU-forum i Danmarks Lærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
364 andre er allerede tilmeldt