Thorkild Olesen, formand for DH, har stor respekt for Dan Boyters beslutning om at trække sig som formand for Det Centrale Handicapråd.

DH forstår Boyters beslutning om at trække sig fra handicapråd

Thorkild Olesen, formand for Danske Handicaporganisationer, har stor respekt for Dan Boyters beslutning om at trække sig som formand for Det Centrale Handicapråd på grund af udflytningen til Brovst. ”Han blev stillet en anden opgave i udsigt, da han tiltrådte. En af idéerne i at rådgive er at kunne snakke med de mennesker, man rådgiver. Det kan man selvfølgelig også fra distancen, men de største resultater opnås nu en gang ved, at man er i samme lokale som dem, man rådgiver. Der er en grund til, at de bedste dates sjældent er over Skype”, siger Thorkild Olesen til dr.dk. Børne- og socialminister Mai Mercado (K) "beklager Dan Boyters afsked".

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

 

Flytning til Brovst får Boyter til at trække sig som formand for handicapråd

Flytning forringer Handicaprådets kontakt til det landspolitiske system

DH bekymret for udflytning af handicapråd

Erhvervsleder ny formand for Det Centrale Handicapråd

 

dr.dk: Handicaporganisationer om formands afgang: De bedste dates er sjældent over Skype