Lærer til lærer

Multi etnisk håndbog til brug for personalet

Vi er en gruppe der er i gang med en multietnisk håndbog til brug for personalet i .f. h til Multi etniske familier. F.eks. hvilke regler er der med badning efter idræt, retningslinie for sidste skoledag inden jul osv. Måske hvis der er nogen der også har en håndbog omkring samarbejde/vejledning i skolen generelt med de Multietniske familier. Send gerne hvad I har også selvom det er henvisninger til sider med emnet. Mvh Lena Nielsen Bramdrup Skole 6000 Kolding

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Vi er en gruppe der er i gang med en multietnisk håndbog til brug for personalet i .f. h til Multi etniske familier. F.eks. hvilke regler er der med badning efter idræt, retningslinie for sidste skoledag inden jul osv. Måske hvis der er nogen der også har en håndbog omkring samarbejde/vejledning i skolen generelt med de Multietniske familier.

Send gerne hvad I har også selvom det er henvisninger til sider med emnet.

Mvh Lena Nielsen Bramdrup Skole 6000 Kolding

Email; llin@kolding.dk