Blog
0   1

En nytårsgave til din natur/teknologi kollega

Abonner på nyt om Trine Hyllested i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Dette er en anbefaling af en lille æske med 50 sjove forbløffende eksperimenter!

Dette er en anbefaling af en lille æske med 50 kort, hver med et nemt, fascinerende eksperiment. Til hvert eksperiment er der en god forståelig forklaring på resultaterne. Med luft, vand, sukker, salt, eddike og meget andet kan I sammen blive klogere på verden. Eksperimenterne er gode redskaber til at åbne verden for jer og jeres elever. De lægger grunden til senere, mere fokuserede og strukturerede forsøg i overbygningen. I kan starte konkret i den nære omverden og folde verdensrummet ud derfra! Æsken er fra Four Esses og kan købes på nettet, i boghandlere og i legetøjsbutikker for ca. 70 kr. !   

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.475 andre er allerede tilmeldt